10 tips til at få venner i udlandet, hvis du er introvert

Lad os se det i øjnene: At flytte til udlandet, hvor alt er ukendt, kan føles som lidt af en labyrint. Du kæmper med nye byplaner, arbejdsmiljøer, særegen madsmag, et andet sprog, og, som prikken over i'et, den skræmmende opgave at få nye venner. Tilsæt en smule naturlig generthed og indadvendthed, og dit nye land kan virke en smule overvældende.

10 tips til at finde venner inden for din komfortzone, mere eller mindre

Men frygt ikke! Du behøver ikke at være vært for et middagsselskab, hvor du inviterer komplet fremmede, spontant indlede samtaler på gaden, eller skille dig mere ud, end du har lyst til, for at skabe meningsfulde forbindelser. Så til alle de indadvendte eventyrere derude, har vi samlet en liste med 10 super tips til at finde venner, som ikke vil skubbe dig for langt ud af din komfortzone. Er I klar? Lad os dykke ned i det!

1. Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at give noget tilbage til samfundet på. Ikke alene vil det booste dit selvværd, men det vil også bringe dig i kontakt med ligesindede. Mulighederne kan variere fra at hjælpe på lokale ungdomscentre, hjælpe hjemløse, arbejde med aldersrelaterede grupper, børnehjem, dyreinternater og meget mere. En hurtig Google-søgning efter "Frivilligt arbejde" og navnet på din nye by burde give dig nogle lovende muligheder.

2. Online spil

Online gaming er mere end bare pixels og sjov - det er et livligt socialt knudepunkt! Du kan møde nye mennesker, mens du sidder i din gaming-stol, og ofte bliver disse virtuelle venskaber til livslange bånd. Onlinespil kan introducere dig til et fascinerende udvalg af mennesker, også dem, du måske ellers aldrig ville have mødt. Populære spil inkluderer PUBG, Minecraft, Fortnite Battle Royale, League of Legends og Among Us.

3. Tid til gymnastik

Fitnesscentre er gode til mere end bare at komme i form - de er perfekte til en afslappet snak, der måske kan udvikle sig til et dybere venskab. Vær ikke bange for at spørge om tips eller hjælp til en træning. Og hvis vægtrummet føles skræmmende, er gruppetimer et vidunderligt alternativ. Lidt småsnak med de andre deltagere før timen kan nemt føre til nye forbindelser på de sociale medier eller smoothie-dates efter træningen.

Tid til gymnastik

4. Meld dig ind i en klub eller forening

At engagere sig i en klub eller forening er en glimrende måde at møde ligesindede på. Uanset om det er en sportsklub, vandregruppe, kulturel forening, musikgruppe, danseensemble eller teatergruppe, er fælles interesser et solidt fundament for nye venskaber. Bogklubber er også en vidunderlig måde at komme i kontakt med andre på.

5. Tag et kursus

At tage et kursus kan være en fantastisk måde at få nye bekendtskaber på! Hvis du vælger et begynderkursus, behøver du ikke at bekymre dig om, at du ikke kan følge med, da alle vil være på samme niveau. Du kan udfordre dig selv med noget nyt eller uddybe din viden inden for et eksisterende område. Sprog-, male-, foto-, danse- eller madlavningskurser er blot nogle få eksempler.

6. Brug apps til venskaber

Vi lever i en digital verden fyldt med apps til at møde nye mennesker - en perfekt måde at få en fornemmelse af en person på, før man investerer sin tid og følelsesmæssige energi i et spirende venskab. Nogle af de mest populære apps til at finde venner er Meetup, Friender og Bumble.

7. Udnyt de sociale medier

Sociale medier som Instagram og Facebook, er ikke kun til at scrolle gennem søde kattevideoer eller stalke dine yndlingsberømtheder. Du kan også bruge dem til at få nye venner, selv som introvert. Brug "check-in"-funktionen til at se, hvem der er i dit lokalområde, eller følg lokale stedkonti på Instagram for at se, hvem der følger dem. Derefter kan du begynde at følge interessante mennesker, du støder på, og indlede en samtale via Direct Message.

8. Facebook-begivenheder

Facebook-begivenheder giver adgang til lokale sammenkomster, uden at man behøver en personlig invitation. Hvis du er bange for at deltage alene, kan du bruge listen over folk, der har markeret "deltager", til at starte en samtale på Messenger om begivenheden. Det kan bane vejen for, at I kan deltage sammen eller i det mindste sige hej, når I er der.

9. Sig ja oftere

En måde at møde nye mennesker på, er ved at sige "ja" oftere. Du behøver ikke altid at være den, der inviterer, men øv dig i at tage imod invitationer. Hvis nogen i en overfyldt bus tilbyder dig et sæde ved siden af dem, så sig ja! Hvis en kollega inviterer dig ud på en kop kaffe efter arbejde, så sig ja! Giv det et forsøg, hvad er det værste, der kan ske? At du beslutter dig for ikke at gøre det igen?

venner med öl

10. Vær dig selv

Uanset om du er indadvendt eller ej, er det vigtigt at være dig selv, når du møder nye mennesker. Husk, at du er unik, og at verden omkring dig er spændt på at lære DIG at kende. Ovenstående tips er metoder til at møde nye mennesker, men det er din personlighed og autenticitet, der vil skabe langvarige og ægte relationer.

Held og lykke på din rejse, og husk: Der er en hel verden derude, som venter på at møde dig. Det eneste, du skal gøre, er at sige "hej". God venskabelighed!

Publiceringsdato 11.07.2023
Del på:
Bliv ansat hurtigt
Personlig rådgivning
Velkendte firmaer

Nyttige artikler

Anbefalede job

Oplev disse lande

Annonce