Vi introducerer det nye Lingocruit – vejen til dit drømmejob i udlandet

Vi er meget spændt på at introducere det nye Lingocruit, et internationalt rekrutteringsbureau, som har base i Sverige, og er en del af Workwide Group. Lingocruit samarbejder med udvalgte virksomheder i Europa, og har særligt kendskab til at hjælpe talentfulde mennesker med at finde arbejde på deres modersmål i udlandet. Dit cv vil blive sendt direkte til arbejdsgiveren, når du ansøger gennem Workwides hjemmeside, men hos Lingocruit tager vi os tid til at lære dig at kende, så vi kan finde det bedste job i udlandet til dig baseret på din specifikke erfaring og dine sproglige kompetencer.

Hvad er Lingocruit og hvordan fungerer det

Lingocruit blev etableret i 2018 i Sverige, og er et rekrutteringsbureau, der opererer på tværs af landegrænser. Vi samarbejder med udvalgte, førende arbejdsgivere i Europa, og hjælper vores kandidater med at finde arbejde med en lokal beliggenhed, hvor de gerne vil bosætte sig. Vi forbinder tosprogede talenter med jobmuligheder inden for kontorerhverv, iGaming, kommunikation, support, marketing, salg og andre sektorer! Startskuddet til 2021 blev givet med en helt ny og optimeret hjemmeside, der er blevet redesignet, så du får den bedst mulige brugeroplevelse, når du skal finde og ansøge om et job i udlandet. Så snart du ansøger om et job, begynder din Lingocruit-rejse. Vores team kontakter dig kort efter din ansøgning, så vi kan aftale en tid til den første samtale. Vi vil gerne tage os tid til at lære dig bedre at kende, både personligt og professionelt, for at hjælpe dig med de spørgsmål, som du måtte have angående processen eller den stilling, som du har søgt – inden din første samtale med din fremtidige arbejdsgiver. Gennem hele processen vil Lingocruit-teamet være i kontakt med dig. Du vil ikke kun få rådgivning og insidertips, men du vil også få topprioritet i forhold til andre kandidater, når du ansøger gennem vores service!

Hvorfor skal du søge job i udlandet gennem Lingocruit

Som vi før har nævnt, så er vores formål at få dig til at være så afslappet og selvsikker som muligt både før og i processen. Lingocruit-teamet forstår dine behov og de udfordringer, der kan opstå hen ad vejen. Vi vil altid være der til at rådgive dig, og vil jævnligt opdatere dig om din fremrykning i rekrutteringsprocessen – så du ved hvad det næste skridt er! Fik du ikke den stilling, du var interesseret i? Intet problem! Bliv ved med at holde dig opdateret om udenlandske stillinger gennem vores hjemmeside, og vi vil også introducere dig til stillinger, der ikke er blevet slået op endnu, hvis vi mener, din profil er et match til en given stilling. Gennem denne ydelse kan vi give dig personlig karrierevejledning, som vi håber, vil hjælpe dig på rejsen mod at finde job i udlandet.   Hos Lingocruit består vi af et ungt team, der enten bor i udlandet, eller har været bosiddende og arbejdet i udlandet – så vi ved, hvor overvældende, det kan synes at flytte til udlandet. Af denne grund har vi med lanceringen af vores nye hjemmeside inkluderet en blogserie, der hedder " Kandidaterfaringer ", hvor tidligere Lingocruit-kandidater deler deres erfaringer med at bo og arbejde i udlandet, samt deler værdifulde råd og tips til dit næste oversøiske eventyr! Er du klar til at udvikle din karriere i udlandet? Opdag hvordan Lingocruit kan hjælpe dig med at tage det første skridt! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Lingocruits tjenester, eller hvis du har nogen forslag til, hvordan vi kan forbedre os. Vi ser frem til at høre fra dig. :-)
Publiceringsdato 13.01.2021
Del på:
Bliv ansat hurtigt
Personlig rådgivning
Velkendte firmaer

Nyttige artikler

Anbefalede job

Oplev disse lande

Annonce