Mød Liva: "Kunne ikke være mere glad for me beslutning om at starte hos Teleperformance Chania"

Liva fra Teleperformance ChaniaI August 2020 valgte jeg at pakkede 2 kufferter og flytte til Kreta, Grækenland. Jeg var nyligt blevet student, og havde på forhånd planer om 2. sabbatår, da jeg var blevet godt træt af skolebænken og det kedelige vejr. Jeg høre omkring jobbet, da en ven af familien arbejder hernede. Hun informerede mig, at de søgte en kundeservice medarbejder på Kreta.

Jeg ansøgte, og indenfor 2 dage hørte jeg svar omkring at jeg var blevet tilbudt et interview. Torsdag, 2 dage senere havde jeg min endelige samtale, hvor jeg fik fortalt at jeg fik jobbet! Min største bekymring var, at jobbet trådte i kraft mandag, og jeg derfor kun havde 2 dage til at pakke og tage afsked med mine venner og familie. Det var overvælmende at denne beslutning var sket på 1 uge, men heldigvis tog Teleperformance sig af flybillet, lejlighed og afhentning i lufthavnen, hvilken gjorde hele processen en del mindre presset.

Jeg var dog ikke klar over, at jeg ville blive så glad for mine omgivelser, at mit ene år hurtigt ville forlænge sig til to år. Det var hårdt, at lige pludselig være helt alene i et fremmed land, men det var jo sådan at jeg ikke var alene. For rundt om mig, var der nyankomne ligesom mig og kollegaer som havde stået i min position, og som var mere en glade for at byde mig velkommen. I sådan et stort firma med så mange forskellige projekter, møder jeg konstant nye mennesker og skaber nye venskaber. Både på kontoret, men lige så meget i det private. Jeg bor nemlig i en Teleperformance bygning, og får konstant nye naboer som går fra at havde en venlig samtale over en kop kaffe, til et langvarigt venskab.

Views in Chania, Kreta

Noget at det gode ved at arbejde og bo på Kreta, er at vi efter en lang arbejdsdag, kan slutte dagen af med at sole sig på stranden, eller svømme en tur. Jeg har nu været her i 7 måneder, og kunne ikke være mere glad for min beslutning omkring at starte på en frisk, i et nyt land. Mine venner og familie i Danmark har jeg ofte kontakt med, og støtter mig meget i min beslutning om at forlænge mit ophold. Det afholder mig heller ikke fra, at bruge næsten hver aften hos mine venner, og lave filmaftener og spise lidt for meget slik, eller tømme poser fra en ny shoppetur i Jumbo. Ikke alene med at jeg har udviklet mig meget som person, med at blive mere åben og mindre tilbageholdene, har mit job også givet mig mere selvsikkerhed og mulighed for at forbedre mig selv hver dag.

Jeg har lært meget af mine andre kollegaer, og ser forsat hvordan jeg udvikler mig professionelt, men også med at tage chancer og styring. Jeg ser frem til endnu et år hernede, som forhåbenlig giver flere muligheder for at udforske øens mange muligheder sammen med mine venner.  

 

Liva Wammen - Teleperformance Nordic på Kreta

Publiceringsdato 24.03.2021
Del på:
Bliv ansat hurtigt
Personlig rådgivning
Velkendte firmaer

Nyttige artikler

Anbefalede job

Oplev disse lande

Annonce