Mød det nye Workwide - En digital oplevelse for din karriere i udlandet

Vi har gode nyheder! Efter mange måneders hårdt arbejde og forberedelse er Workwide nu bedre end nogensinde!

Vi er meget glade for at præsentere dig for vores nye hjemmeside i et nyt design, der gør din jobsøgning i udlandet endnu nemmere. Nu er det tid til at fejre, fordi Workwide viser vejen mod fremtiden!

Vi bruger helt ny teknologi, som vi håber vil give dig en fantastisk brugeroplevelse: nem at navigere, moderne design og lynhurtigt! Ved at besøge vores hjemmeside i dag, kan du finde dit drømmejob i udlandet hurtigere og nemmere end nogensinde!

Opret din Workwide-profil og gem dine ansøgninger, slå meddelelser til og få jobopdateringer direkte til din e-mail! Få mere at vide om dit nye land, bliv hurtigt inviteret til en samtale og ansat, og find endda en lejlighed – alt før du overhovedet sætter din fod i dit nye hjemland.

Er du i tvivl om, hvor du vil arbejde? Efter din tilmelding vil vores Workwide Recruit-team kontakte dig for at informere dig om dine muligheder og for at finde den bedste løsning for dig! Med vores kompetente rekrutteringsteam kan du stole på personlig service, der gør det nemmere for dig at starte dit nye karriereeventyr.

Lad os fejre en ny og forbedret Workwide! Vores jobside er her for at guide dig ind i fremtidens jobsøgning med et brugervenligt design, nye funktioner og og selvfølgelig stadig med ambitionen om at finde dig det bedste job i udlandet. Vi tror på en lys fremtid og er spændte på at se, hvilke muligheder du vil opdage hos os hos Workwide.

Publiceringsdato 23.02.2023
Del på:
Bliv ansat hurtigt
Personlig rådgivning
Velkendte firmaer

Nyttige artikler

Anbefalede job

Oplev disse lande

Annonce