Bo og arbejd i Lissabon

Lissabon har udviklet sig til en af de mest trendy hovedstæder i Europa. Mange entreprenører og internationale virksomheder har flyttet dele af deres aktiviteter hertil efter den økonomiske krise, og det er let at forstå hvorfor. Byen kan prale af mere end 250 solskinsdage om året og ligger tæt på en fantastisk kystlinje med smukke strande og naturskønne omgivelser. Alt dette, sammen med de overkommelige leveomkostninger, den afslappede livsstil og de livlige gader, gør Lissabon til en by, der er værd at udforske!

Indholdsfortegnelse

  Lissabon panoramic  

Bo i Lissabon

Grundlæggende information om Lissabon

 
 • Vejr: Lissabon ligger i det subtropiske klimabælte med tørre varme somre og korte milde vintre.
 • Befolkning: Der bor omkring 3 millioner personer i Lissabon metropolområde (2020-statistik).
 • Historie: Lissabon er en af de ældste byer i Vesteuropa. For ca. 3.000 år siden kom fønikerne til Lissabon, som dengang hed Alis Ubbo (den dejlige kyst).

Vidste du at…

 
 • En legende fra det 17. århundrede fortæller, at Lissabon blev bygget på syv bakker: São Jorge, São Vicente, Sant'Ana, Santo André, Chagas, Santa Catarina og São Roque, som man kan se, når man ankommer til Lissabon ad Tejo-floden. De overså dog en bakke: Graça, som er også den højeste.
 • Lissabon er også kendt som Europas San Francisco på grund af lighederne mellem de to byer: hængebroerne, svævebanerne, strandene... 
 • Du kan besøge en af de verdens mindste boghandlere mens du er i Lissabon.
 • Vasco da Gama-broen er den længste bro i Europa - den er over 12 km lang.  
 • I 1755 blev Lissabon rystet af et voldsomt jordskælv, som ødelagde store dele af byen.

Hvordan du finder en bolig

Alfama, Lissabon Alfama, Lissabon
Lissabon er blevet et af de mest populære rejsemål i Europa for turister og den bliver mere og mere populært blandt expats. Det er også en af de tættest befolkede byer i Europa. Det er ikke let at finde en lejlighed i Lissabon, da mange ejere finder det mere fordelagtigt at udleje deres lejligheder via Airbnb, hvilket fører til mangel på boligmuligheder. Derfor kan det være en god idé at søge efter en langtidslejlighed, inden du flytter. Et godt udgangspunkt for din søgning er Facebook-grupper som “Lisbon Apartments/Rooms/Houses for Rent/Sale” og “Apartments and rooms in Lisbon - flat-sharing” eller longtermlettings.com og  sublet.com. På disse websteder kan du finde et værelse i en delelejlighed eller en korttidsbolig. Du kan naturligvis også kontakte ejendomsmæglere, f.eks. ImmoStreet. Generelt er det tydeligt angivet i annoncerne, hvilken type lejlighed du ser på, og hvor mange værelser den har. T0 er en studielejlighed, T1 - et soveværelse, T2 - to soveværelser og så videre. Værelser til leje er markeret på engelsk eller portugisisk - quarto para alugar.   Nogle populære områder blandt unge og udlændinge er Avenida Almirante Reis, mellem Bairro Alto og Castelo São Jorge, Baixa-distrikt, Amoreiras, Benfica og Penha de França, der ligger ikke så langt fra byens centrum. Men mange mennesker vælger at bo uden for centrum, da det kan være lidt sværere at gøre sine daglige indkøb da dette område kan være meget kuperet.  Vi anbefaler, at du altid besigtiger lejligheden eller værelset, inden du underskriver en kontrakt. Og du skal aldrig betale på forhånd! Prisniveauet for leje af lejligheder i Lissabon er generelt lavere end i andre storbyer i Europa. For eksempel starter lejeprisen for at dele en lejlighed ved 250 euro. Men hvis du ønsker at bo alene, kan en lejlighed med to soveværelser koste gennemsnitligt 600 euro om måneden i de tidligere nævnte områder. Husk på, at huslejen normalt ikke omfatter eventuelle regninger, og at du skal betale dem separat. Da lejemålet desuden ofte indebærer et depositum svarende til 2 eller 3 måneders leje, kan du lige så godt indregne dette beløb i dit budget for at undgå at blive overrasket.  Husk dog, at flere virksomheder tilbyder at arrangere en bolig til dig som en del af ansættelseskontrakten. Vi anbefaler, at du benytter dig af denne mulighed, da det vil sikre, at du har et sted at bo, når du ankommer til din første arbejdsdag i Lissabon. Efterfølgende vil du have mere tid til at finde et sted, der passer dig bedre!

Spændende aktiviteter og oplevelser i Lissabon

Det behagelige klima i Lissabon giver dig mulighed for at tilbringe tid udendørs hele året rundt. Det betyder, at du kan dyrke hobbyer som surfing eller sejlads på stranden i Estoril eller Cascais, der ligger kun 30 minutter væk (hvis du tager et tog), eller vandreture i Monsanto Forest Park, hvor du kan få en fantastisk panoramaudsigt over byen. Hvis du vil have et andet udsigtspunkt over Lissabon, kan du tage færgen til Cacilhas-kvarteret på den anden side af Tejo-floden eller tage på et krydstogt på samme flod hvor du kan se og opleve Lissabon fra et andet perspektiv. Lissabon er en lille by med et stort kulturelt udbud. Men hvis du også kan lide festivaler og begivenheder, er du uden tvivl på det rette sted, da i Lissabon foregår noget hele tiden. Udover de store begivenheder, her vil du også opleve en stærk café- og restaurantkultur. For eksempel er bageriet Pastéis de Belém et obligatorisk punkt for nyankomne. De åbnede i 1834 og er specialister i at bage de verdensberømte pastéis de Belén - varme, cremede tærter med butterdej, der er lavet efter en hemmelig opskrift. Hvis du er vild med madoplevelser, anbefaler vi også at tage til Time Out Market Lisboa, der har mere end 40 steder, hvor du kan smage på byens forskellige smagsoplevelser. Og hvis du har lidt energi tilbage efter middagen, kan du helt tæt på dette marked finde Pink Street, som er stedet at gå hen, hvis du vil opleve Lissabons natteliv ved siden af Bairro Alto. 
Carros eléctricos Carros eléctricos
På den anden side af byens centrum, i Alfama, kan du opleve Lissabons fortid. Dette område overlevede jordskælvet i 1775 og er derfor det ældste område i byen. Vandre gennem gyderne og de smalle gader og besøg Castelo de São Jorge, der ligger på toppen af bakken med udsigt over Baixa-kvarteret og Tejo-floden. Tårnene, haverne og udkigstårnene vil helt sikkert tage dig tilbage til middelalderen.  Hvis du kan lide at gå rundt på loppemarkeder, kan du tage til Feira da Ladra. Her finder du lidt af hvert - fra sokker og gammelt tøj til brugte bøger. Desuden er Mercado de Alvalade Norte et dagligt bondemarked, hvor du kan købe mad direkte fra de lokale producenter, især fisk og friskbagt brød. Fodbold er nationalsporten i Portugal, så et besøg på Luz Stadion, som er et hjemsted for Benfica Football Club og flere legendariske fodboldspillere, er et must. Stadionet har også et museum, hvor du kan få mere at vide om klubben og Eusebio, den mest berømte portugisiske fodboldspiller. 

Få mere at vide om historien

Lissabon er kendt for sine mange historiske bygninger, monumenter og kirker. Når man går rundt i Lissabon, føles det næsten som at vandre gennem en historiebog! Du kan f.eks. vælge at besøge Lissabons katedral: den vigtigste romersk-katolske katedral i byen. Den første udførelse af denne katedral stod allerede i begyndelsen af det 13. århundrede, og siden da er der blevet bygget nye bygningsdele, og nogle andre er blevet ombygget og restaureret.  Der kræves ingen adgangsgebyr, og katedralen er åben hver dag.  I Lissabons mest historiske områder er der nogle få ting, du ikke må gå glip af. For eksempel Jerónimos-klosteret (Mosteiro dos Jerónimos), hvor Vasco da Gama tilbragte sin sidste nat inden sin rejse til Asien. Eller Belém-tårnet (Torre de Belém), et befæstet tårn fra det 16. århundrede og et af de mest ikoniske monumenter, der blev bygget for at forsvare byen.  Når du har lyst til at slappe af, kan du besøge Café Martinho de Arcada. Denne café er en af de ældste i Lissabon og er kendt eftersom den portugisiske forfatter Fernando Pessoa, som har ofte besøgte den. Nyd en drink på den udendørs terrasse eller prøv en lækker portugisisk mad. 

Internationale og nationale fællesskaber i Lissabon

Lissabon er generelt en energisk by, hvor der er mange aktiviteter og begivenheder, som man kan vælge at deltage i. Ved disse lejligheder mødes både lokale portugisere og fastboende udlændinge. En god mulighed for at møde portugisere, er til sprogudvekslingsaftener, som oftest foregår på caféer o.l. På følgende hjemmeside kan du møde en makker til sprogudveksling:  Et andet sted hvor du kan networke med andre, som er udstationeret i Lissabon er på https://www.internations.org. Her kan du deltage i spændende arrangementer med mennesker fra forskellige nationaliteter, som også er udstationeret.

Mød nogle lokale borgere

Cascais Cascais
En sjov måde at møde de lokale på i Lissabon er at besøge de mest populære steder i byen. Mange lokale folk samles også derude, så det er et perfekt sted at gå hen, hvis du vil socialisere. Her snakker vi om Largo do Intendente, for eksempel, da der er masser af barer og restauranter. Især Independente er et populært sted blandt digitale nomader og studerende. Nattelivet er også ganske dejligt på stedet, da der altid er forskellige programmer, herunder live-musikshows med forskellige spirende bands. Et andet tip er at besøge Park Bar, især i vinter- og forårssæsonen. Mange lokale elsker at arrangere deres aften- og natteliv i denne populære bar med en fantastisk udsigt over Tejo-floden.

Mød andre expats

En effektiv måde at møde andre expats i Lissabon på er at tilmelde dig et portugisisk sprogkursus. På den måde vil du møde nye mennesker, der også ønsker at få nye venner. Der er mange portugisisk sprogkurser, der afholdes på forskellige sprogskoler i Lissabon, så du burde nemt kunne finde et.  Du kan også deltage i et expat-møde i Lissabon. Der er mange møder som "You are not alone: Support group for expats in Lisbon", "New friends Lisbon" og "Expat beer lovers in Lisbon".  For at finde disse grupper skal du blot registrere dig på meetup.com og tilmelde dig en gruppe eller oprette din egen offentlige begivenhed. En anden mulighed, der altid er tilgængelig, er at blive medlem af expatgrupper på Facebook. Prøv f.eks. "Expats in Lisbon" eller "Lisbon Expats & Locals".

Leveomkostninger i Lissabon

I Portugal finder man en af de laveste leveomkostninger i Vesteuropa. Næsten alt (fra bolig til dagligvarer) er overkommeligt og meget billigere end i de fleste andre lande i Europa. Det behøver heller ikke at være dyrt at spise ude på restaurant. Den portugisiske "prato do dia" (dagens frokost) koster som regel mellem 8 og 11 euro pr. person og omfatter et komplet måltid, inklusive drikkevarer. En cappuccino på en terrasse i Lissabon koster omkring 1,63 €, og du kan drikke en importeret øl for omkring 3 €. Desuden er mindstelønnen i Portugal omkring 750 euro (hvilket betyder, at du ikke kan tjene mindre end dette beløb, hvis du arbejder på fuld tid), og gennemsnitslønnen i Lissabon er 1.000 euro om måneden, men som udlænding kan du sagtens forvente endnu mere.
Lissabon København
Fødevarer 8,54 kr
1 kg appelsiner 9 kr 20 kr
12 Æg 1 kg kartofler 13,8kr 7 kr 26,31 kr 14,56 kr
Restaurant/café
Importeret øl (0,5 l) 22 kr 44,66 kr
Et måltid for to på restaurant 260 kr 650 kr
Cappuccino 12 kr 39,60 kr
Selvforkælelse og helbred
Fitnesscenter medlemskab 245 kr 270,38 kr
Biograf- billet 52 kr 120 kr
Offentlig transport
Enkelt busbillet 11,9 kr 24 kr
Taxi (normal tarif, 1km) 37 kr 46 kr
Gennemsnitlig løn 8.000-10.000 kr 23 530,41 kr

Offentlig transport

Når du ankommer til Lissabon, vil du bemærke, at der er fem offentlige transportmidler i Lissabon: bus, sporvogn, metro, tog og færgerne over floden. Metroen er den hurtigste måde at rejse til nogle områder på, og der findes i alt fire linjer. Lissabons sporvogne dækker mange områder af byen, hvor der ikke er adgang til metroen. Desuden har Lissabon også et omfattende busnet, der dækker hele byen. En enkelt busbillet i Lissabon koster ca. 1,60 euro. Du kan også tage en taxa. En taxatur rundt i byen er billig sammenlignet med andre lande og byer, og det vil koste dig ca. 5 euro. Vi anbefaler dig at købe et Viagem Card så snart du ankommer til Lissabon. Dette kort er en hurtig og nem betalingsmetode til rejser med offentlig transport i Lissabon. Du kan bruge dette kort til at rejse med metro, bus, sporvogn, kabelbane, færge og S-tog. Det er billigere at rejse med Viagem Card end at købe en enkeltbillet.

Hvordan lærer jeg portugisisk?

Hvis du planlægger at bo og arbejde i Lissabon, er det måske en god idé at lære det portugisiske sprog. Selv om det kan være fristende at kommunikere på engelsk, kan det være meget nyttigt at lære det lokale sprog, især når du rejser rundt i Portugal på dine fridage, eller når du ønsker at møde de lokale folk.   Desuden er det engelske sprogniveau i landet ikke så højt som i andre lande i Europa. De bedste sprogskoler i Lissabon er: Portuguese Connection, Center of Languages, Lusa Language School, og Speak. At tilmelde sig et sprogkursus er ofte i form af et spændende kulturelt program i et internationalt samfund, så det er også den perfekte mulighed for at møde folk og lære dit nye land at kende! Her har du nogle grundlæggende ordforråd at starte med:
 • Godmorgen – Bom Dia
 • Tak skal du have - Obrigado
 • Hvordan har du det? – Como você está

Arbejde i Lissabon

Jobmuligheder i Lissabon

Praça do Comércio Praça do Comércio
Unge mennesker besøger City of Seven Hills ikke kun i forbindelse med fritidsrejser. De flytter hertil for at arbejde og leve livet fuldt ud. Lissabon har mangel på ufaglærte og veluddannede medarbejdere i stigende brancher som IT, sundhed, turisme, landbrug og kommunikation. Alle sektorer er vokset enormt i de seneste år, hvilket giver muligheder for folk, der ønsker at bo og arbejde i Lissabon. På grund af den strategiske beliggenhed har mange virksomhedsledere valgt Portugal til at grundlægge deres virksomheder og til at forbinde dem med resten af verden.  Cisco Systems, BNP Paribas, EUROPCAR, Fujitsu, Xerox og IBM er nogle af de 450 virksomheder i Portugal, der leverer fremragende løsninger inden for finans, menneskelige ressourcer, IT og logistik. Disse virksomheder er ofte på udkig efter motiverede to- eller flersprogede medarbejdere. Kort sagt, hvis du kan lide udfordringer og samarbejde i et miljø, der er under konstant forandring, og hvis du ønsker at lære nye kulturer og skikke at kende fra folk fra hele verden, så er den grænseløse verden af SSC'er og BPO'er i Lissabon det ideelle sted for dig! Som dansker i Lissabon er der mange muligheder for at finde et arbejde, som kan være en god start på din karriere. De fleste jobmuligheder er inden for følgende fagområder: customer service, it-support, turisme, BPO og SSC. De fleste virksomheder i Lissabon tilbyder ufaglært arbejde med træning på stedet. Lønniveauet ligger omkring 1.300 euro om måneden + provision, og nogle virksomheder tilbyder 'relocation-pakker', hvilket vil sige, at de stiller en bolig til rådighed for dig i en given periode. Med i pakken følger også, at de hjælper dig med registrering hos de lokale myndigheder. Hos nogle virksomheder er det ligeledes en del af kontrakten, at de refunderer din flybillet, hvis du bliver på arbejdspladsen i en aftalt periode. Inden du underskriver kontrakten, er det en god ide, at du spørger arbejdsgiveren, om forsikring og forplejning er en del af lønnen. Det er almindeligt, at mange arbejdsgivere tilbyder sprogundervisning i portugisisk som en del af ansættelsen. Mange af de virksomheder, som søger udenlandske medarbejdere, er i vækst, og derfor tilbyder de gode karrieremuligheder for de medarbejdere, der ønsker mere ansvar.

Hvordan du søger job

Med hensyn til at finde et job i Lissabon er det nemmeste for dig at søge på internettet efter ledige stillinger. Her på siden er vi altid opdateret med de nyeste stillinger. For at søge en stilling skal du elektronisk sende en kortfattet og motiveret ansøgning samt dit CV. Kommer du i betragtning til jobbet, vil du blive indkaldt til en samtale. Hvis du ikke har mulighed for at komme til Lissabon til samtalen, vil de fleste virksomheder tilbyde, at samtalen kan foregå via Skype.

Kulturen på arbejdspladsen

Torre de Bélem Torre de Bélem
Arbejdspladsen i Portugal er traditionelt set mere hierarkisk end i Skandinavien og de centraleuropæiske lande, og personlige møder foretrækkes mere end telefonmøder og e-mails. Hvis du arbejder i en international virksomhed, vil du måske ikke lægge så meget mærke til dette, men det er godt at vide, at den portugisiske arbejdskultur værdsætter høflighed, venlighed og respekt for dine kolleger. Dresscoden er også lidt mere elegant, især hvis du arbejder på et kontor. Når du møder arbejdskolleger for den første gang, anbefaler vi dig at være en smule reserveret og formel. Et fast håndtryk med øjenkontakt er en passende måde at hilse på. Efterhånden som I lærer hinanden at kende, vil hilsnerne helt sikkert blive mere og mere afslappet og uformelle.  Lange frokoster er en del af den typiske arbejdsdag. Men det er vigtigt at skelne mellem private og forretningsmæssige situationer - for i private sammenhænge er portugisere ikke vant til at snakke om forretningsmæssige emner, medmindre det er værten, der bringer emnet på bane. Når det drejer sig om tidsfrister, har portugisere antaget en mere eller mindre afslappet attitude. Selv om punktlighed ser ikke ud til at have nogen stor rolle i den private sfære, forventer portugiserne, at folk er punktlige på arbejdet.  Det er fælles for mange af de virksomheder i Lissabon, der søger arbejdskaft i udlandet, at kulturen på arbejdspladsen er ung og dynamisk. Det forventes af dig, at du er stabil og møder til tiden, og at du er villig til at arbejde på skiftende arbejdstider. Der vil ofte være tale om virksomheder, som har mange forskellige nationaliteter ansat. Dette miljø giver dig et indblik i mange forskellige kulturer og nationaliteter og er med til at udvikle dig både på det professionelle og personlige plan.

Regler for ansættelsen

Som ansat har du de samme rettigheder som en portugisisk statsborger med hensyn til løn og arbejdsvilkår. Den maksimale lovbestemte arbejdsuge i Portugal er 40 timer, og du har ret til mindst 22 årlige feriedage. Desuden er der 12 obligatoriske helligdage og to valgfrie helligdage i Portugal. Opsigelsesperioden for en ansættelseskontrakt afhænger af, hvor længe du har arbejdet i virksomheden: 
 • Opsigelsesperiode på 15 dage hvis du har været ansat mindre end et år;
 • Opsigelsesperiode på 30 dage hvis du har været ansat et til fem år;
 • Opsigelsesperiode på 60 dage hvis du har været ansat fem til ti år.
Bruttomindstelønnen for 2021 er blevet fastsat til ca. 750 euro. Som expat tjener du normalt mere, nemlig i gennemsnit ca. 1.620 euro pr. måned. Det kan virke mindre end hvad du er vant til, men du skal bare huske på de lave leveomkostninger. 

Muligheder for networking

Det er altid spændende at møde nye kulturer og at lære et nyt sprog. Ønsker at udvide dit professionelle netværk, mens du arbejder i Lissabon, kan vi anbefale at du kigger forbi hjemmesiden www.eventbrite.com/d/portugal--lisboa/networking. Der er mange danskere, der bor og arbejder i Lissabon. Et af de steder, man finder hinanden som dansker i Lissabon, er i Facebook-gruppen "Danskere i Lissabon". Her skriver fastboende danskere jævnligt, hvis de har lyst til at mødes til en kop kaffe og professionel sparring.

Når du ankommer til Lissabon

Registrering og arbejdstilladelse

Museum of Art, Architecture and Technology, Lissabon Museum of Art, Architecture and Technology
Da Portugal er en del af EU, er det ikke svært for EU-borgere at flytte hertil. Der er dog nogle regler, som du skal overholde i henhold til den portugisiske immigrationspolitik. Hvis du ønsker at arbejde i Portugal som EU-borger, skal du ansøge om et skatteidentifikationsnummer kaldet NIF (Número de Identificação Fiscal). Det kan du gøre forskellige steder: Dokumentkravene for et NIF-nummer er slet ikke så slemt. Du skal blot fremvise et gyldigt foto-ID, bevis på din adresse (f.eks. en elregning) og din ansættelseskontrakt. Dit NIF-nummer er nødvendigt til flere forskellige ting - til at åbne en bankkonto, købe en bil, ansøge om et kørekort, betale skat osv.  Herefter skal du have et CRUE-certifikat (Certificate of Residency), som du henter på rådhuset (Câmara Municipal). For at få det skal du medbringe dit pas og din ansættelseskontrakt med dit NIF-nummer.

Opret en bankkonto

Når du har fået dit NIF-nummer og dit CRUE-certifikat, er det tid til at åbne en bankkonto for at kunne modtage din løn. Du vil kunne gennemføre processen på kun ét besøg. Bankkort sendes normalt til din registrerede adresse inden for få dage. De dokumenter, der kræves, varierer fra bank til bank, og nogle konti kan have andre krav, især hvis du ønsker adgang til kreditfaciliteter. For at åbne en bankkonto i Lissabon skal du som regel medbringe følgende dokumenter:
 • Pas som bevis på din identitet
 • Dit skattenummer (NIF)
 • Bevis på bopæl (seneste elregning eller lejekontrakt)
De mest populære portugisiske banker for udlændinge er Caixa Geral de Depósitos (CGD), Banco Santander Portugal, Banco Comercial Portugues (BCP), og Novo Banco. Du kan også spørge andre udlændinge eller dine kolleger til råds for at finde den bank, der passer bedst til dine behov. 

Sygeforsikring i Lissabon

Den primære sundhedspleje leveres af Serviçio Nacional de Saude (SNS), som er skattefinansieret og organiseret af sundhedsministeriet. SNS sikrer, at alle indbyggere i Portugal har adgang til sundhedspleje, hvilket er nedfældet i forfatningen. For lægebesøg og hospitalsophold betaler voksne normalt kun en lille selvrisiko, mens dette ikke længere gælder for børn og kronisk syge.  Hvis du arbejder i Portugal, skal din arbejdsgiver automatisk tilmelde dig og sørge for indbetaling til landets socialsikringssystem, hvorefter du kan være omfattet af en sygeforsikring. Det betyder, at du får et personligt socialsikringsnummer (NISS) fra socialsikringskontoret (Segurança Social). Lægerne bruger NISS til at udskrive medicin, tjekke din sygehistorie og administrere dine sygedage, barsels- og fædreorlov osv.  Efter du er blevet registreret, skal du gå til et "Centro de Saúde" (ambulatorium) med dit pas og NISS for at tilmelde dig. De sender dig derefter dit sundhedskort (cartão do utente), som du skal have på dig hele tiden, og som giver dig mulighed for at få rabat på sundhedsydelser. For visse erhvervsgrupper findes der også ekstra socialforsikringer. Det er også muligt at tegne en privat forsikring mod et vist gebyr i Portugal, ligesom i andre europæiske lande.

Skatteregler og -satser

Ligesom de nationale statsborgere har udlændinge fra EU også ret til portugisisk social beskyttelse, uanset hvilken type ansættelseskontrakt der er tale om. Du skal betale personlig indkomstskat af din indtægt, som trækkes via din lønseddel. Skattesystemet i Portugal er mere fleksibelt end i andre lande i Europa, og jo højere indkomst, jo højere skat trækkes der fra. Skattesatsen er 14,5 % for det laveste indkomstniveau og 48 % (+ 2,5 %) for det højeste indkomstniveau
Årlig indkomst Skattesatser i Portugal
Op til €7,112 14.5%
€7,113–€10,732 23%
€10,733–€20,322 28.5%
€20,323–€25,075 35%
€25,076–€39,967 37%
€39,968–€80,882 45%
€80,883+ 48%

Bedste grunde til at flytte til Lissabon

At bo og arbejde i Lissabon kan være en spændende og værdifuld oplevelse. Det milde og varme klima tiltrækker mange expats til denne by. Når arbejdsdagen er slut, kan du nyde det dejlige vejr på en café med venner eller tage en svømmetur i havet. Men vigtigst af alt vil en flytning til Lissabon højst sandsynligt gavne dig i din fremtidige karriere!  Start dit eventyr i den portugisiske hovedstad allerede i dag ved at søge et job gennem Workwide! Se vores ledige job i Lissabon her.
Publiceringsdato 01.06.2021
Del på:
Bliv ansat hurtigt
Personlig rådgivning
Velkendte firmaer

Nyttige artikler

Anbefalede job

Oplev disse lande

Annonce